Over ons

Muziek produceren jouw droom

Goed dat je ons gevonden hebt! Wij gaan jou helpen jouw grote droom waar te maken. Dat doen we snel en op een leuke manier(zonder dat het saai wordt) vakkundig.

Het doel

Even kijken of we hetzelfde voor ogen hebben: plezier hebben in muziek maken? Check. Je eigen muziek produceren? Check. Optredens en contacten regelen? Check. Je helpen met het promoten van jou als muzikant/producer? Check. En dat is nog lang niet alles!

Kortom: ons gezamenlijke doel is van jou een professionele producent te maken.

Van 0 tot 100 in 30 seconden

Ja, je hebt natuurlijk haast! Je wilt opschieten! Dat kan. Wij hebben zelf de lange en moeizame weg afgelegd. En dat betekent: wij hebben veel ervaring. En daardoor kunnen wij jou nu vertellen hoe het sneller en leuker kan! Onze trainingen zijn als een perfecte race-auto: je stapt in, je trekt op als een zonnetje, en je komt er heel ver mee.

Dertig seconden dat is wel erg snel. Maar in drie tot vier maanden zijn we al een heel eind op weg.

Geen virus houdt ons tegen

Op dit moment zijn klassikale trainingen natuurlijk niet slim. Maar dat lossen we op door onze trainingen online te geven. Dat gaat prima! Natuurlijk kunnen we elkaar later, als de kust weer veilig is, persoonlijk ontmoeten.

Op de plaats van bestemming en dan?

Oke stel je voor: je bent klaar met de training. Je bent lekker aan het produceren, en je werkt hard aan je bekendheid en je optredens. Maar af en toe kun je best nog wat inspiratie of hulp gebruiken.
Daarom blijven wij jou ondersteunen. Je houdt de komende twee jaar toegang tot ons leerling platform. We helpen je jezelf te promoten. En we nodigen je elk jaar uit mee te doen aan onze producer wedstrijd in december.
Want de reis gaat verder.

Samen op reis

Samen. Wij zullen onze kennis en ervaring met je delen. Wij leveren kwaliteit en betrokkenheid, we zetten graag een tandje extra bij om jou je doel te laten bereiken.
En nu jij!

De Cursussen

ABLETON

Het produceren in ABLETON

Ableton is een van de populairste DAW in de muziekindustrie. Je kunt er elk muziekgenre mee produceren. Veel professionele muzikanten en dj's gebruiken het voor zowel liveoptredens als muziekproductie.

Let go live!
Ableton wordt vaak gebruikt door techno artiesten, omdat het live aspect voor hen belangrijk is. Een mooi voorbeeld is San Holo, die op allerlei creatieve manieren geluiden bewerkt in Ableton, en die omzet naar een live-setting. Zijn inspirerende workflow en intutieve sessieweergave hebben Ableton tot een favoriet gemaakt van professionele producenten. De ingebouwde sampling- en synthese-plug-ins van Ableton zijn perfecte tools voor geluidsontwerp van extreem hoge kwaliteit. (meer info)klik hier

Muziek doet wonderen. Probeer het eens thuis en kijk hoe het gaat.


Het produceren in FL-STUDIO 21

FL Studio 20 is een van de populairste DAW. Je kunt er supersnel een idee mee opzetten en uitwerken, door de step-sequencer. Met FL Studio kun je elk genre muziek produceren.

Snel van idee naar productie
Bijna alle hiphop producers gebruiken FL Studio 20. Juist omdat de afstand tussen idee en.
uitvoering zo lekker klein is. Je kunt direct aan de slag, en al doende naar jouw ideale
productie toe werken..

Trap hier niet in
FL Studio is mede zo populair omdat het nogal makkelijk te kraken is. En waarom zou je .
betalen voor iets wat je gratis kunt krijgen? Dat kunnen we snel uitleggen. Het is niet alleen .
oneerlijk, maar het heeft ook nogal wat nadelen:
Wij zeggen dus: koop gewoon een legale versie. Dat is eerlijk, en je hebt er alleen maar gemak van. (meer info)klik hier

Muziek doet wonderen. Probeer het eens thuis en kijk hoe het gaat.


STUDIO ONE 6

Presonus Studio One 6

Steeds meer gebruikers schakelen van Pro Tools over naar Studio One 5. En niet voor niets: Studio One 5 biedt je de meest geavanceerde oplossing voor al je productiebehoeftes. Ook als je live wilt gaan!
Een breed scala van gebruikers
De gebruikers van PreSonus Studio One vormen een breed scala: van artiesten en songwriters tot doorgewinterde mastering professionals.(meer info)klik hier

Muziek doet wonderen. Probeer het eens thuis en kijk hoe het gaat.